Mads S. B. Pedersen
Indtast undertitel her

Jobskabelse i København

Uden vækst ingen nye jobs. København skal gå foran og skabe rammer, som er med til at skabe vækst og nye arbejdspladser.

Et at de første krav må være at mindske bureaukratiet i forbindelse med etablering af nye virksomheder. Herudover skal der ansættes flere konsulenter, som skal hjælpe de nyetablerede virksomheder og de virksomheder, som har brug for hjælp for at komme videre i deres udvikling. Lokal etablering af flere væksthuse, hvor flere små virksomheder kan slå sig ned i en opstartsperiode, er også en nødvendighed.

Vi skal skabe bedre rammer for praktikpladser til byens unge, så de kan få færdiggjort deres erhvervsuddannelse. Dette gøres ved at lave sociale klausuler og kædeansvar, hver gang vi i København skal have bygget nyt eller renoveret bygninger mm.

Vi skal være kendt som en by, som har de bedste rammer for vores virksomheder, men vi skal også stille krav til byens virksomheder, så de er med til at sikre den fremtidige veluddannede arbejdskraft, som de også skal bruge for at overleve.