Mads S. B. Pedersen
Indtast undertitel her

Ungdommens København

København er Danmarks uddannelsesby nr. 1. Det betyder, at vi har rigtig mange unge mennesker i byen, og det skal vi være glade for.

I en by med så mange unge kræver det, at byen tager konsekvensen af dette og sikrer, at der er nok boliger til denne gruppe af borgere. Her tænker jeg både på studieboliger, kollegier, ungdomsboliger, men også billige almene boliger.

Ud over boliger så skal der være fokus på de unges fritidsaktiviteter og interesser, sådan at byen kan fastholde de unge, når de er færdige med deres uddannelser, venter på at komme i gang med en uddannelse eller er i gang med deres karriere.

Det er derfor vigtigt, at København holder fast i den positive udvikling på det kulturelle og idrætspolitiske område. At vi holder fast i den knivskarpe balance mellem de tilbud, der er i nattelivet og det behov, der er for at folk kan få deres nattesøvn.

Ikke desto mindre skal vi sikre plads i byen til lommeparker, små udendørs spillesteder og andre skæve indfald, som er med til at skabe liv og muligheder i byen. Og selvfølgelig billige boliger til de unge, så de har mulighed for at bo i byen. Ingen unge - ingen storby!